keskiviikko 8. lokakuuta 2014

I love me -messut + messulippuarvonta

Helsingin messukeskuksessa järjestetään 17.–19.10. monipuolisesti hyvinvointiin ja kauneuteen keskittyvät I love me -messut. Osastoja on  messuilla viisi: kauneus, muoti, terveys, koru ja kello sekä luonnollisesti. Messuilla on jo useana vuonna nähty sekä omaa osastoa pitämässä että luennoimassa Tammen ja WSOY:n tietokirjojen tekijöitä.
Varsin usein me täällä toimituksessa  havahdumme siihen, kuinka upeiden ja osaavien ihmisten kanssa saamme tehdä yhteistyötä. Moni kirjailijoistamme on päättänyt  keskittyä juurikin hyvän mielen ja hyvän olon aikaansaamiseen. Heidän kirjansa johdattavat monipuoliseen hyvän olon maailmaan. Uusi liikuntaharrastus, ennalta tuntematon vaellusreitti, sunnuntaibrunssin kruunaava kakku tai vaikka arkiaamun tasapainoinen aamupala tuovat kaikki pientä hyvää elämään. Kirjojemme tekijät ovat tehneet kaikkensa, jotta heidän kirjojensa lukija kokisi jotain uutta, onnistuisi ja ilahtuisi. Kirjan kuvista ja paperista lähtien on mietitty, miten kirja voisi tuoda hyvää mieltä ja iloa lukijan elämään.
Tänäkin vuonna messuilla voi tavata kirjailijoitamme.

Mariela Sarkiman osastolla pääsee tutustumaan syksyn meikkeihin ja kampauksiin. Jos mieltä kutkuttaa uusi hiustyyli, kannattaa osastolla käydä pyörähtämässä.
SunSpelt osastolla puolestaan vierailevat  mm. Olga Temonen, Karita Tykkä ja Teresa Välimäki. Osastolla pääsee tutustumaan speltin käyttöön ruoanlaitossa. Teresa Välimäkeä ja Kari Kaipaista voi myös käydä kuuntelemassa sekä lauantaina 18.10 että sunnuntaina 19.10 Voi Hyvin -lavalla klo 15.30.
Jos mielesi tekee messuille, niin kannattaa käydä osallistumassa messulippuarvontaan. Arvontaan osallistut kirjoittamalla tämän kirjoituksen Facebook-päivitykseen jonkun messuilla nähtävän Tammen tai WSOY:n kirjailijan nimen. Voittajat arvotaan tiistaina 14.10., eli osallistuthan viimeistään maanantaina 13.10.
Terveellistä ja kaunista viikkoa!
Toimitus/Paula

Ei kommentteja: