tiistai 21. lokakuuta 2014

Toimitus testaa: I love me -messut

 
Viime viikolla järjestettiin Helsingissä I love me -messut, joita mainostettiinkin jo täällä. En ollut itse ennen käynyt tapahtumassa, mutta koska tänä vuonna mukana oli paljon meidän kirjailijoitamme ja päivä sattui sopimaan kalenteriin, päätin lähteä tutustumaan. Tunnustan, etten odottanut messuilta kovinkaan paljon etukäteen, mutta yllätyin positiivisesti: siellähän oli vaikka mitä!
 
Ensimmäiseksi tuli vastaan tämä:
 
 
Mariela Sarkiman osastolla jaettiin hius- ja meikkivinkkejä, ja nopeimmat ilmoittautujat pääsivät myös itse kokeilemaan laittautumista ammattilaisten opastaessa. Parhaat vinkit löytyvät myös Make Up Bible ja Hair Bible -kirjoista , kuten kirjailija tässä itse kertoo.

 
Lumenen tuotteita ostaneille tarjolla oli kynsilakkausta. Myös toimittajan kynnet saivat uuden värin. (Ja mahdollisesti messuilta löytyi myöhemmin vielä kynsiin sopiva mekkokin.) 

 
Luonnollisesti-alueella oli Speltillä luonnollisesti parempaa -osasto, jossa mm. Karita Tykkä kokkaili herkkuja kirjastaan. Mukana tarkkailemassa myös Speltillä-kirjan ja SunSpeltin isä Kari Kaipainen.


Esityksiä ei tarvinnut ihailla yksinään vaan väkeä riitti, iltapäivästä ihan tungokseksi asti.

Myös kirjat olivat päässeet mukaan messuilemaan.
 

Ensi vuonna uudestaan! Silloin varaan koko päivän, jotta ehdin kokeilla kaikkea kiinnostavaa.

Teksti ja kuvat: Toimitus/Jenni

Ei kommentteja: