torstai 6. marraskuuta 2014

Kädentaitomessut Tampereella 14.-16.11.


Käsityöhuuma valtaa Tampereen ensi viikolla, kun Euroopan suurin käsityötapahtuma järjestetään messukeskuksessa. Ja tänäkin vuonna mukana on meidän tekijöitämme.

Osallistu messulippuarvontaan! Kommentoi tätä tekstiä tai postauksen Facebook-päivitystä kertomalla, mikä on viimeisin kädentaitoprojektisi. Arvomme maanantaina 10.11. klo 12 mennessä vastanneiden kesken kahden lipun paketin.


Virpi Siira - virkkausta Idealavalla

Suositun omA KOPPA -kirjan tekijä ja blogisti Virpi Siira juontaa sunnuntaina Idealavan ohjelman (C-halli) sekä vetää yhteisöllisen virkkaustyöpajan. Tulee tapaamaan Virpiä ja pyytämään vaikka signeeraus!
Saimi Hoyer - muotia Ohjelmalavalla

Muodin ammattilainen Saimi Hoyer juontaa Ohjelmalavan (E-halli) tapahtumia koko messujen ajan. Saimin ja Petri Salmelan kirja Sieniä ja ihmisiä on myös mukana messuilla.
Maria Malmström - maailma minikoossa

Nukkekoti Väinölän tapaan ja Nukkekoti Väinölän vuosi -kirjojen tekijä Maria Malmström esiintyy Idealavalla perjantaina klo 12.30 ja valmistaa nukkekotikokoisen omenapiirakan. Marian oma osasto löytyy osoitteesta C316.
  
Koti + taide - taidetta tarjolla

Taidemessujen puolella kannattaa käydä tutustumassa siihen, miten kotia voi sisustaa taiteella. Yksi Koti + taide -kirjan tekijöistä, Pia Feinik, esiintyy taidemessujen lavalla perjantaina klo 15 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 14. Lisäksi messuilta löytyy Koti + taide -näyttely. Kirjantekijöillä on myös omat osastonsa: Pia Feinik D110, Janne Laine D102 ja Anne Mäkelä D302.

8 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Viimeisin valmistunut kässäprojekti on lorupussi ja lorukortit kummitytölle, nyt menossa villasukat joulupukin konttiin! Oispas kiva päästä näkemään ja kokemaan Tamperen messut! :)

Merkku kirjoitti...

Maanantaina sain virkattua itselleni villatakin ja nyt parhaillaan kudon villasukkia joululahjaksi. Virkkailen myös minikoossa pitsiliinoja.

Unknown kirjoitti...

Minun viimeinen käsityöprojekti on pieni tilkkupeitto minun nukkekotiin :)

Unknown kirjoitti...

Minä virkkasin nukkekotiini sängynpeitteen ja nyt teen kudon myssyä jossa on erilaisia palmikoita reunus.

Pohjatar kirjoitti...

Villasukkia kirjavista langoista minikoosta isoon kokoon luovasti veihdellen. :)

Susa Sulkakoski kirjoitti...

Olen tehnyt jouluun liittyviä askarteluja kerhomme joulukalenteri-swappiin. 24 pientä pakettia on nyt valmiina. Ihanaa olisi päästä Tampereen messuille.

tuu-tikki kirjoitti...

Villasukkia olen neulonut. Ja nyt on Rikke-pipojen vuoro. Pukinkonttiin teen.

Upeaa olisi päästä kädentaidot-messuille.

Tietokirjat kirjoitti...

Kiitos kaikille osallistuneille, ihania projekteja! Arpaonni suosi tällä kertaa Kaisaa.