perjantai 12. joulukuuta 2014

Joulukalenteri: Luukku 12

Kääri lahjapaperiin kotimaista jännitystä!

Saara Kesävuoren Olli Holma -trilogian viimeinen osa Kuningas kertoo hyytävän ja samalla koskettavan tarinan siitä, miksi lapsesta kasvaa julma sadisti.
Elvis-laulukilpailuihin menossa oleva mies löydetään tapettuna. Holma epäilee teosta Kaarlo Karemaata eli Kodakia, jonka mielestä Elvis on yhä elossa. Murhatuomion istunut Kodak on toteuttanut oman ennustuksensa. Hänellä on kaunis vaimo, hyvä työpaikka ja suloinen poika.

Holman ja Kodakin tiet risteytyvät Viron Naissaaressa, jonne Holma menee tutkimaan perinnöksi saamaansa huvilaa. Kummankin perheessä on salaisuutensa. Miksi Kodakin äiti tappoi itsensä 18 vuotta sitten? Millainen mies Holman ihailema isoisä Iivari Liukkala loppujen lopuksi oli?
 
Virittäydy dekkareiden maailmaan Poliisimuseossa!
Poliisimuseo on kaikille avoin ja ilmainen museo Tampereella Poliisiammattikorkeakoulun yhteydessä. Perusnäyttely 900 vuotta poliisin historiaa Suomessa antaa kokonaiskuvan Suomen poliisin toiminnasta ja historiasta keskiajalta nykypäivään asti. Poliisimuseo sopii kaikenikäisille. http://www.poliisimuseo.fi/

Ei kommentteja: